TOPlist

ShiftWear: Boty s barevným displejem, na který si můžete promítat, co se vám zlíbí

Mnoho lidí může mít po nákupech oblečení pocit, že se jim vlastně k nově pořízeným věcem nehodí žádné boty. A tak po absolvování mnohdy náročného nákupního maratonu je čas na další, za jehož cílovou čárou čekají boty, které budou doplňovat zbytek šatníku. To se může často prodražit, a někdy nemusíme být s výsledkem ani plně spokojeni, neboť boty k oblečení nesedí tak, jak jsme si v obchodě mysleli.

 

Zde přichází na pomoc společnost ShiftWear, která na kolektivním investorském portálu Indiegogo představila své boty, které mají po svém obvodu ohebné barevné HD displeje. Na těch si můžete skrze mobilní aplikaci měnit motiv, který se na nich promítá a podle tvůrců by měl být dobře viditelný i za denního světla. Díky obchodu, na který budou moci nadšenci nahrávat vlastní motivy, by jejich nabídka měla být velmi široká, případně si můžete vytvořit svůj vlastní. Aplikace bude kompatibilní s Windows Phone, Androidem i iOS.

Boty, pokud se podaří je zasponzorovat, budou nabízeny ve třech různých tvarech, jsou voděodolné a díky vrchní vrstvě z kevlarových vláken zvládnou hrubší zacházení, dokonce vydrží i praní v pračce. Baterie, živící displeje, se nabíjejí při chůzi. Pokud byste chtěli být mezi prvními, kdo se podobnými botami pochlubí, připravte si minimálně 150 dolarů (zhruba 3 800 Kč), bohužel poštovné bude dalších 50 dolarů (zhruba 1 300 Kč). Kampaň můžete podpořit na Indiegogo.

 
Tři různé tvary bot s displejem

Boty se však nehodí k obleku a k oblečení smart casual, doufejme však, že ShiftWear do budoucna přijde s něčím podobným, a tak bude možné mít ukryto mnoho formálních bot v pouhém jednom páru s displejem.

Autor článku David Preiss
David Preiss

Kapitoly článku