Domů » Bleskovky » Google+ zná termíny svého pohřbu. Bude rozdělen do několika fází

Google+ zná termíny svého pohřbu. Bude rozdělen do několika fází

Sociální síť Google+ má před sebou už jen posledních pár týdnů života. Už od příštího pondělí 4. února na ní nebude možné vytvářet nové profily, stránky, komunity a ani události, v dalších týdnech pak bude vypnuto přihlašování na webové stránky prostřednictvím Google+. Toto přihlašování však bude nahrazeno přihlašováním účtem Google.

Proces vypínání uživatelských účtů bude zahájen 2. dubna, jejich obsah bude nemilosrdně smazán. Výjimkou jsou fotografie zálohované do služby Fotky Google, ten zůstane na svém místě. Zálohu ostatních položek si ale uživatel bude muset zajistit sám. Zákazníkům placené služby G Suite zůstanou účty na síti Google+ zůstat aktivní, vypínání se týká pouze běžných spotřebitelů.

Google+ skončí dříve, než se čekalo. Důvodem je další bezpečnostní chyba

Jakub Karásek

Redaktor serveru SMARTMania.cz, příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých tabletofonů.
Sledování diskuze
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments