TOPlist

OnePlus One obdrží Android 5.0 do konce března

Vývojáři ze společnosti OnePlus uveřejnili finální termíny uvolnění aktualizace na Android 5.0 Lollipop pro smartphone OnePlus One (recenze). V souvislosti s tím se také omlouvají za to, jak dlouho bylo nutné na update čekat, během vývoje se ale objevila spousta překážek, kvůli čemuž bylo nutné přepracovat například software pro fotoaparát, ovladače pro WiFi připojení a další záležitosti.

 

CyanogenMod 12S bude pro toto zařízení vypuštěn 30. března nebo dříve, na tři dny předtím je pak nastaven deadline pro vypuštění nové ROM OxygenOS, s níž výrobce počítá do budoucna. V obou případech jde o ROM postavené na Androidu 5.0 Lollipop. Vývojáři se také dušují, že pokud by termín prošvihli, uspořádají pro své příznivce alespoň soutěž o pět 64GB variant telefonu OnePlus One.

Autor článku Martin Pavlović
Martin Pavlović
O technologie se zajímám odjakživa. Kromě nich mě baví také urbanismus a městská mobilita, hudba a společenská témata. Nejraději trávím čas v sedle kola, na kulturních akcích, s analogem v ruce nebo doma u knih, filmů i videoher.

Kapitoly článku