TOPlist

Halo: Spartan Strike vyšel pro Windows (Phone) 8.1 a iOS

Původně mělo pokračování mobilní hry Halo: Spartan Assault vyjít na konci loňského roku, nakonec však bylo odsunuto na letošek. Ten šťastný den nastal právě včera a radovat se mohou nejen majitelé zařízení s Windows a Windows Phone 8.1, ale rovněž vlastníci jablečných zařízení, pro něž si Microsoft připravil nejen novinku Halo: Spartan Strike, ale rovněž původní díl Spartan Assault.

  

Hra nabízí nový příběh s 30 novými náročnými misemi po městech a džunglích, v nichž bojujete s rasami Covenant a Promethan za pomoci známých zbraní včetně džípu Wathog nebo vznášedla Kestrel VTOL. Hra navíc dostala vylepšené dotykové ovládání, vylepšenou grafiku a zcela novou hudbu od cenami několikrát ověnčeného skladatele Toma Salty.

Hra stojí na všech platformách zhruba 165 korun, majitelé zařízení s Windows mají tu výhodu, že díky její univerzálnosti ji stačí zakoupit jednou a hrát jak na mobilních telefonech, tak na tabletech a počítačích se synchronizovaným postupem ve hře.

   

Kromě toho mohou díky podpoře Xbox Live sbírat achievmenty a porovnávat své výsledky s přáteli. Verze pro Windows se nachází ve Windows Store nebo ji můžete zakoupit skrze Steam, verzi pro Windows Phone si stáhněte z následujícího odkazu.

Odkaz na WP katalog 

Majitelé zařízení s iOS si mohou stáhnout obě hry zvlášť z následujících odkazů, případně mohou využít výhodnějšího balíčku, v němž za obě dvě hry dají zhruba 270 korun.

Odkaz na App Store Odkaz na App Store Odkaz na App Store 
Halo: Spartan Assault        Halo: Spartan Strike          Balíček obou her Halo

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku