TOPlist

The Room Three: Nový díl geniální logické hry je tu

Propracovaná logická hra The Room slavila na Androidu a iOS obrovský úspěch. První počin vývojářů ze studia Fireproof Games předčil všechna očekávání a Apple ji v roce 2012 označil titulem „hra roku“. Předloni vyšel druhý díl, který opět sklidil obrovský úspěch a odnesl si například ocenění „App Store Best of 2013 – 2014“, a třetí díl na tyto úspěchy rozhodně bude chtít navázat.

Princip hry je přitom poměrně jednoduchý – v připravených úrovních musíte odemknout připravené trezory, skříňky a všemožné další skládačky. Vždy postupujete kousek po kousku, nad každým tahem je nutné přemýšlet a někdy se u toho řádně zapotíte.

Trailer ke hře The Room Three

  

The Room Three je v současné době k dispozici pouze pro iOS, kde hra stojí 4,99 eur. Později bychom se tradičně měli dočkat i verze pro Android. Grafika hry je opět fantastická a vývojáři upozorňují, že titul není kompatibilní s první generací iPadu či iPhonem 4 – tato zařízení už jednoduše nedokážou nabídnout potřebný výkon. V případě, že byste si s řešením jednotlivých úloh nevěděli rady, na serveru PocketGamer.co.uk postupně vycházejí návody na připravené kapitoly.

Odkaz na App Store

Autor článku Jiří Hrma
Jiří Hrma
Zakladatel a šéfredaktor SMARTmania.cz, fanoušek moderních technologií a chytré domácnosti, cestovatel, milovník elektronické hudby a vyznavač extrémních sportů.

Kapitoly článku