TOPlist

Legendární Doom 3 si nyní zahrajete na zařízeních NVIDIA Shield

Nvidia Shield Tablet (recenze) se spolu s herní konzolí Shield TV dočkal dalšího zajímavého titulu. Takřka legendární Doom 3 v edici BFG je nyní dostupný v Obchodě Play pro obě zařízení. Pokud vám název hry nic neříká, pak vězte, že děj této střílečky z první osoby se odehrává na výzkumné stanici na Marsu, kde se ujmete hledání jisté nezvěstné osoby. Od té chvíle budete takřka neustále přicházet do styku s nepřátelskou místní mimozemskou civilizací a nemrtvými, kteří se zde objevily kvůli neúspěšnému experimentu.

  

BFG edice se oproti té původní vydané v roce 2004 vyznačuje vylepšeným systémem checkpointů, grafickými úpravami, achievementy a novou misí The Lost Mission. Navíc obsahuje rozšíření Ressurection of Evil a v neposlední řadě také Doom I a II, což vám umožní vyzkoušet si, kde tato legendární série v roce 1993 začala. V Obchodě Play je titul dostupný za necelých 300 Kč. To není úplně málo, jedná se ale o plnohodnotný AAA titul, za nějž se na ostatních platformách platí obdobná suma.

Odkaz na Google Play

Autor článku Martin Pavlović
Martin Pavlović
O technologie se zajímám odjakživa. Kromě nich mě baví také urbanismus a městská mobilita, hudba a společenská témata. Nejraději trávím čas v sedle kola, na kulturních akcích, s analogem v ruce nebo doma u knih, filmů i videoher.

Kapitoly článku