TOPlist

LG už připravuje G Flex 3 se špičkovou výbavou: Bude mít nový Snapdragon 820 a QHD displej

LG G Flex 2 (recenze) se na český trh dostal před čtvrt rokem a už se začínají objevovat spekulace o chystaném nástupci. Na modelu G Flex 3 již LG prý intenzivně pracuje, i když k oficiálnímu představení dojde nejspíše až příští rok. Internetem se začínají šířit spekulace, jakou výbavu nová prohnutá vlajková loď dostane.

 
Nástupce LG G Flex 2 nabídne špičkovou výbavu

Displej se údajně rozroste na rovných 6 palců a nabídne rozlišení QuadHD (1440 × 2560 px). Nově bychom se také měli dočkat kovové konstrukce, což telefon přidá jak na pevnosti konstrukce, tak na exkluzivním vzhledu. Současnou generaci pohání čipset Snapdragon 810 od Qualcommu, novinka bude vybavena novějším Snapdragonem 820. Rozroste se také operační paměť a to na rovné 4 GB. Vnitřní 32GB úložiště bude rozšiřitelné prostřednictvím microSD karet.

Rozlišení hlavního fotoaparátu se rozroste na 20,7 Mpx a vylepšena bude i čelní selfie kamera, která dostane 8Mpx snímač. Konečně se prý také dočkáme senzoru otisků prstů, který vlajkovým lodím LG zatím chybí. Na více informací si budeme muset ještě chvíli počkat. Cena bude nejspíše atakovat hranici 20 000 Kč, podobně jako současné vlajkové lodě.

Autor článku Zdeněk Beran
Zdeněk Beran
Redaktor serveru SMARTmania.cz a dalších technologických webů, fanoušek počítačového hardwaru, mobilních zařízení všeho druhu a jiné elektroniky, milovník akčních počítačových her a PUBG.

Kapitoly článku