TOPlist

Pozvánka na Smart Meetup 5: Jízda Teslou a 400 Kč od Liftaga

Smart Meetup je pravidelné setkání fanoušků technologií a chytrých zařízení. První část je věnovaná přednáškám, které jsou uvedeny níže. Taktéž máte možnost setkat se zajímavými lidmi a nadšenci z oboru, případně získat práci ve společnosti Mautilus.

Tesla, zajímavé přednášky i nejnovější Android a iOS

Na pátém pokračování Smart Meetupu budete mít možnost mrknout se na inovativní elektromobil Tesla. A co víc? Pokud se registrujete a budete vybráni, dostanete možnost se Teslou zdarma projet. S Teslou je propojena první přednáška s názvem Elektromobily klepou na dveře, aneb budeme kvůli nižší spotřebě energie stahovat softwarové aktualizace přímo z automobilu? Za touto přednáškou stojí společnost Trend Park, konkrétně Radovan Hasala.

Na druhé přednášce se pobavíme o možnostech využití ROBODRONE. Přednáška má název Budou robodroni doručovat zásilky? O vývoji, provozu a propojení robodronů s mobilními technologiemi promluví spoluzakladatel společnosti Robodrone Industries Jiří Karpeta.

Na networkingu se potkáte s vývojáři a nadšenci a k dispozici budou také vývojáři ze společnosti Mautilus. Mimo Google Glass, Tesly, robodronů se ještě můžete těšit na vývojářskou verzi Androidu M na Nexusu 6, beta verzi iOS 9 na iPadu mini 2 či chytré hodinky Apple Watch.

Kdy a kde?

Akce se koná 30. června 2015 v 18:00. Místo konání je JIC – Jihomoravské inovační centrum INTECH (U Vodárny 3032/2a Brno). Pro jízdu Telsou je nutné se registrovat, kapacita je omezena, tak s registrací příliš neotálejte. Mrknout můžete také na Facebook události nebo webové stránky Smart Meetupu. Vstup na akci je zdarma.

Autor článku Redakce
Redakce
Redakční profil SMARTmania.cz. Máte zájem o spolupráci? Ozvěte se nám na e-mail [email protected].

Kapitoly článku