TOPlist

Adventní kalendář Oppo: Sedm okýnek s výhrami a slevami na smartphony

Čínská společnost Oppo chystá na svém webovém obchodě oppostyle.com vánoční minihru, ve které bude možné vyhrát slevy na smartphony nebo rovnou skvěle vybavený model R7s s plnou podporou českých LTE pásem.

 

V pondělí 7. prosince se na zmíněném webu objeví adventní kalendář se sedmi okýnky, přičemž v každém z nich se může skrývat odznáček. Okýnka bude možné odkrývat od 7. do 13. prosince a první dva uživatelé, kteří budou mít štěstí na sedm různých odznáčků, vyhrají Oppo R7s. Za pět různých odznáčků vám Oppo dá poukaz na slevu 80 EUR (asi 2 200 korun) na jakýkoliv telefon řady R7, za tři různé odznáčky 40 EUR (asi 1 100 korun), za jeden odznáček 20 EUR (asi 550 korun).

  

Pokud navíc pošlete na sociální sítě odkaz na adventní kalendář Oppo s hashtagem #OPPOXmas, budete zařazeni do slosování o selfie tyč či nabíječku VOOC. 

Aktualizováno 7. prosince, 10:00

Okýnka adventního kalendáře Oppo můžete otvírat na těchto stánkách

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku