TOPlist

Apple Watch mají dostat oficiální dokovací stanice: Máme její fotografie

Hodinky Apple Watch (recenze) vydrží při běžném používání na jedno nabití zhruba 1,5 dne, přičemž každý večer je raději vhodné připojit je k nabíječce. V balení hodinek se nachází kabelová nabíječka s magnetickým konektorem, který se připojuje k zadní části hodinkového modulu. Apple nicméně chystá elegantnější řešení, které najde uplatnění zejména na nočním stolku.

  

Jedná se o kruhovou dokovací stanici bílé barvy s názvem Apple Watch Magnetic Charging Dock, o nabíjení se stará černě ohraničený střed kruhového „polštářku“ obsahující indukční cívku. Na něj lze buď hodinky položit, nebo jej lze stiskem vysunout a hodinky o něj opřít. Ty se v této situaci přepnou do nočního režimu, kdy zobrazují pouze čas, datum, a případně aktivovaný budík.

    

Dokovací stanice je dále vybavena lightning portem pro připojení klasického kabelu, který pak přes adaptér zapojíte přímo do sítě. Podle serveru igen.fr by měl nabíjecí dok přijít na 89 EUR, což je v přepočtu asi 2 400 korun.

  

Datum představení a zahájení prodeje je však v tuto chvíli neznámé.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku