TOPlist

MWC 2014: NVidia a rozhovor s Igorem Staňkem (video)

Na letošním MWC jsme krátce vyzpovídali zástupce společnosti NVidia Igora Staňka, se kterým jsme probrali nové modely s čipem Tegra 4i, automobilové systémy či nový tablet Tegra Note.

Mobile World Congress 2014 je sice za námi, ale v redakci pro vás postupně zpracováváme zajímavé materiály, které jsme v Barceloně nasbírali. V dnešním videu vám přinášíme rozhovor s Igorem Staňkem ze společnosti NVidia, který velmi ochotně odpovídal na naše otázky. Ve videu se dozvíte nové informace o čipu Tegra 4i, podíváme se také na vylepšený tablet Tegra Note, zamíříme do automobilového průmyslu a povídat si budeme o plánech NVidie do budoucna či nositelné elektronice.

Omluvte prosím zhoršenou kvalitu zvuku. Během nahrávání a nastavování mikrofonu jsme „šumu“ z klimatizace nevěnovali příliš velkou pozornost, protože nebyl nijak výrazně slyšet. Mikrofon jej ale „zachytil po svém” a zvuk je tak výraznější, než jsme čekali a ani při finálním postprocessingu jsme jej nedokázali odstranit tak, jak bychom si představovali. Snad se vám i přesto rozhovor bude líbit a příště už víme, na co si dát pozor :)

Autor článku Jiří Hrma
Jiří Hrma
Zakladatel a šéfredaktor SMARTmania.cz, fanoušek moderních technologií a chytré domácnosti, cestovatel, milovník elektronické hudby a vyznavač extrémních sportů.

Kapitoly článku