TOPlist

Unikly vám prezentace LG, HTC, Samsungu nebo Microsoftu? Podívejte se na ně ze záznamu

Sledovat všechny novinky barcelonského veletrhu není záležitost na jeden den, zvláště pak chcete-li si vychutnat naše bezprostřední první dojmy, které vám z MWC přinášíme. Pokud si chcete zrekapitulovat, nebo se poprvé podívat na některou z tiskových konferencí, můžete tak učinit níže.

 

LG

Na tiskové konferenci LG jsme fyzicky nebyli, nicméně korejský výrobce vystřílel veškeré náboje týden před MWC a v Barceloně ukázal již představené kousky. Nechyběly telefony Magna, Spirit, Leon a Joy, chytré hodinky LG Urbane s Android Wear či bez Androidu, za to s LTE a pochopitelně se zde ukázal i zahnutý G Flex 2, který byl představen již na CES v Las Vegas. 

HTC

Společnost HTC včera představila svoji novou vlajkovou loď One (M9), náramek RE Grip a také se zařadila mezi výrobce náhlavních souprav pro virtuální realitu

Samsung

Včerejší večer patřil Samsungu a jeho dvěma novým telefonům – Galaxy S6 a Galaxy S6 edge. Oba jsme vám představili v našich videopohledech, kromě toho přišla i řeč na nový platební systém Samsung Pay.  

Pokud máte málo času, nabízíme vám záznam konference Samsungu v 60 vteřinách.

Microsoft

Dnes ráno měla tiskovou konferenci společnost Microsoft, představeny byly nové Lumie a také nové příslušenství v podobě bezdrátové klávesnice pro mobilní telefony. Dozvěděli jsme se také, že nová vlajková loď nepřijde dříve než s příchodem Windows 10. Záznam tiskové konference naleznete na blogu Lumia Conversations

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku