TOPlist

Apple Watch 2 si mají uchovat rozměry, nabídnou lepší výdrž na baterii a čitelnost displeje

Hodinky Apple Watch jsou stále poměrně nedostupné zboží, přesto se stále častěji hovoří o chystané druhé generaci. Ta má přijít příští rok a přinést zajímavá vylepšení, mezi něž patří například kamerka FaceTime, nové zdravotní senzory a také větší nezávislost na iPhonu. Korejské dodavatelské řetězce nyní přidávají další podrobnosti o chystané výbavě.

  

Podle nich se Apple nebude pouštět do žádných velkých inovací ve vzhledu, tloušťka i tvar mají zůstat zachovány, za to se má zvýšit kapacita baterie a také čitelnost displeje na denním světle (ta ale není vůbec špatná ani u současné generace – redakční Apple Watch Sport používáme na nejnižší úroveň podsvícení a se čtením displeje na venkovním sluníčku nemáme problémy).

Sluší se ještě dodat, že dobrou čitelnost má paradoxně nejlevnější edice Sport, zatímco Watch a Watch Edition se safírovým sklíčkem mají se zobrazením obsahu na ostrém slunci problémy. O výrobu P-OLED displejů se má postarat korejská dvojice LG Samsung, rozlišení displejů má zůstat zachováno.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku