TOPlist

Předplacenkáři T-Mobilu mohou zdarma na týden využít bezplatné volání do všech sítí

Operátor T-Mobile se v rámci nové kampaně zaměřuje na zákazníky, kteří využívají předplacenou službu Twist, a umožní jim neomezené volání na jeden týden zdarma. Stačí, když si v období od 1. září do 31. října poprvé aktivují balíček Twist neomezeně síť nesíť. Operátor aktuálně nabízí klientům s předplacenou hlasovou kartou tři neomezené balíčky pro volání:

  • Twist neomezeně v síti 19–7
  • Twist neomezeně v síti
  • Twist neomezeně síť nesíť 

Na poslední jmenovaný produkt, který přináší neomezené volání do všech sítí v rámci České republiky, bude zaměřena kampaň chystaná na září a říjen. Jde o nejoblíbenější balíček ze tří výše uvedených, jeho podíl na aktivacích dosahuje téměř 70 %. 

V době trvání kampaně bude každý klient T-Mobile s předplacenou hlasovou kartou moci tento balíček zdarma využívat jeden týden. Nabídka se vztahuje k první aktivaci provedené v období od 1. září do 31. října 2015 – objednat bude možné přes SMS (ve tvaru TWISTNEOMEZENE A na 4603), samoobsluhu Můj T-Mobile, zákaznické centrum, nebo na značkové prodejně.

Po týdnu se balíček automaticky obnoví za standardní cenu 139 Kč/týden, pokud jej zákazník nezruší (přes SMS ve tvaru TWISTNEOMEZENE D na 4603, nebo prostřednictvím Můj T-Mobile).

Autor článku Michal Javůrek
Michal Javůrek
Nadšenec do mobilních technologií, vášnivý fotograf, cyklista a sběratel starých telefonů. Pokud zrovna nesedím u počítače, najdete mě v přírodě s fotoaparátem přes rameno, nebo v sedle na kole.

Kapitoly článku