TOPlist

Benchmark prozradil specifikace Motoroly Moto X: V hlavní roli Quad HD displej a Snapdragon 810

Od představení třetí generace Motoroly Moto X nás dělí nanejvýše několik měsíců, mnoho informací se však výrobci pod pokličkou udržet nepodařilo. Nyní si o chystané novince opět můžeme udělat o něco jasnější představu, jelikož její specifikace byly odhaleny díky benchmarku Geekbench 3. Výbavou si zařízení nezadá s těmi nejvybavenějšími high-endy na trhu – k dispozici bude 5,5palcový QHD displej, osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 810 a 3 GB operační paměti. Interní úložiště s kapacitou 32 GB bude možné zaplnit mimo jiné snímky z 20Mpx fotoaparátu na zadní straně, potažmo z 5Mpx kamerky nad displejem.

Kapacita akumulátoru je 3280 mAh a vzhledem k použitému displeji a procesoru neočekáváme nijak zázračnou výdrž. Operačním systémem se stane Android 5.1.1, s nejvyšší pravděpodobností opět v takřka čisté podobě. Výše uvedené specifikace se shodují s předchozími úniky, snad jen u procesoru se objevily i informace hovořící o tom, že bude využit čip Snapdragon 808. Celkově by však výše uvedená data měla mít k pravdě přinejmenším velmi blízko. Datum odhalení Motoroly Moto X 2015 není v tuto chvíli k dispozici, očekávali bychom jej však v horizontu několika týdnů, maximálně měsíců.

Autor článku Martin Pavlović
Martin Pavlović
O technologie se zajímám odjakživa. Kromě nich mě baví také urbanismus a městská mobilita, hudba a společenská témata. Nejraději trávím čas v sedle kola, na kulturních akcích, s analogem v ruce nebo doma u knih, filmů i videoher.

Kapitoly článku