TOPlist

LG G4 se na MWC neukáže: K představení údajně dojde v dubnu

Zatímco o Samsungu Galaxy S6 nebo HTC One (M9) víme prakticky vše, o příští vlajkové lodi společnosti LG nevíme téměř nic. Podle posledních informací deníku Korea Times nás od jejího představení dělí delší časový interval než v případě výše vyjmenovaných konkurentů, ti budou slavnostně odhaleni již v březnu na veletrhu MWC.  

   
Posune LG hranice rozlišení mobilního displeje na 3K?

LG G4 má být údajně představeno v dubnu letošního roku, což je dřívější termín, než v případě loňského modelu, který byl představen 28. května. Korejský výrobce tak údajně činí z důvodu časového odstupu mezi Samsungem a Applem, aby měl jeho nový model prostor k většímu rozruchu. Evidentně však sahá ke zkracování ročního intervalu, které by mohlo v horizontu jednoho či dvou let vést ke sjednocení času představení s ostatními výrobci mobilních telefonů – na veletrh MWC.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku