Sledujte nás na YouTube

Facebook nově umožní zablokovat určitý obsah dočasně na 30 dní

Facebook na svém blogu oznámil, že spouští novou funkci v angličtině označovanou „Snooze“, tedy něco jako „odložit“ či „uspat“. Novým tlačítkem tak budete moci zablokovat obsah od jakékoliv stránky či osoby na omezenou dobu 30 dní.

Pokud tedy nějaký váš přítel či sledovaná stránka například v období voleb neustále sdílí obsah, který vás nezajímá, budete ho moci na měsíc zablokovat. O použití funkce Snooze Facebook neodesílá žádné notifikace a po uplynutí doby (nebo po manuálním zrušení) příspěvky zase uvidíte.

Jedná se tak o ideální řešení, jak si „udělat pořádek“ ve feedu, aniž byste museli odebírat lidi z přátel či riskovat, že si u nich zapomenete zapnout po uplynutí onoho „kritického“ období sledování.

Tomáš Krompolc

Fanoušek Androidu, Googlu a moderních technologií. Rád si poslechne tvrdší hudbu a mezi jeho nejoblíbenější seriály patří ty z produkce Netflixu. V současné době je spokojeným majitelem telefonu OnePlus 6.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *