TOPlist

Druhá generace hodinek Motorola Moto 360 v akci: Prohlédněte si je na nových snímcích

Odhalení druhé generace hodinek Motorola Moto 360 je očekáváno již nějakou dobu, dosud se k tomu výrobce ovšem neodhodlal. O tom, že na nástupci pracuje, nicméně není pochyb. Nyní se na internetu objevily fotografie, které hodinky zachycují přímo na zápěstí lidí. Snímky pocházejí z Chicaga, kde má Motorola svoji americkou centrálu a nabízí se tudíž logické vysvětlení, že se jedná o zaměstnance, kteří se na testování druhé generace Moto 360 podílejí.

 

Po designové stránce se od předchůdce na první pohled příliš neliší, při hlubším zkoumání si však nelze nevšimnout, že jediné tlačítko se posunulo od číslice 3 ke dvojce, což souhlasí s dřívějšími úniky. Na fotografiích můžeme spatřit dvě provedení, přičemž jedno je vyvedeno kompletně v černé barvě a to včetně koženého pásku, zatímco druhé kombinuje vínový řemínek a zlaté tělo.

 

Kažopádně vzhledem k tomu, že se jedná o hodinky od Motoroly, očekáváme, že možnosti přizpůsobení budou daleko širší. Hovoří se také o tom, že podobně jako v případě Apple Watch (recenze) budou k dispozici rovnou dvě verze lišící se velikost. S přihlédnutím k okolnostem očekáváme, že oficiální odhalení novinky není daleko, přesné datum ale zatím neznáme.

Autor článku Martin Pavlović
Martin Pavlović
O technologie se zajímám odjakživa. Kromě nich mě baví také urbanismus a městská mobilita, hudba a společenská témata. Nejraději trávím čas v sedle kola, na kulturních akcích, s analogem v ruce nebo doma u knih, filmů i videoher.

Kapitoly článku