TOPlist

Alza Android RoadShow 2015 míří do Ostravy. Na jaké novinky se můžete těšit?

Už tento víkend se v Ostravě můžete těšit na další zastávku Alza Android RoadShow a my vám v tomto článku přiblížíme, co všechno si pro vás organizátoři připravili.

Do Ostravy se řítí ta největší a nejnabušenější akce spojená se vším chytrým – Alza Android Roadshow 2015. Pokud si myslíte, že přeháníme, tak věřte, že ani omylem. Alza Android Roadshow je totiž akcí, jakou nikde jinde nezažijete. Těšit se můžete na smartphony, tablety, chytré hodinky, virtuální realitu, drony a mnoho a mnoho dalšího. Ke svezení bude také Tesla Model S – elektromobil, který i přes svou tichost rozbouří půlku města. Do Ostravy se Alza Android Roadshow 2015 podívá již tento víkend, konkrétně v sobotu 19. 9. 2015.

Není důležité, zda jste geek a každý den kuchtíte novou verzi ROM pro svůj telefon, nebo se řadíte mezi nováčky a po prvním telefonu s Androidem se teprve poohlížíte. Alza Android RoadShow 2015 je určena úplně pro všechny a rozhodně si každý návštěvník přijde na své. Nejnovější technologie, spousta telefonů, tabletů a dalších přístrojů k vyzkoušení, soutěže, akce, přednášky, krásné ženy a rovněž nějakou tu dobrotu.

Na Alza Android Roadshow můžete narazit na různá zařízení. Příkladem tak mohou být chytré hodinky Moto 360, Samsung Gear 2 nebo Sony SmartWatch; chytré a sportovní náramky jako například Samsung Gear Fit,FitBit Flex nebo Sony SmartBand; drony Ar.Drone a DJI Phantom; příslušenství od značky Xiaomi; vybavení domácnosti od firmy Belkin; elektromobil Tesla Model S, kterým se můžete povozit; a chybět samozřejmě nemohou ani smartphony v zastoupení různých značek, jako je například Lenovo, THL, OnePlus nebo Motorola.

registraceHome

Co byste si neměli nechat ujít?

  • unikátní program přednášek, debaty a rozhovory s experty v oboru
  • novinky, TOP zařízení a další vychytávky na jednom místě
  • Game Hall – hrací koutek pro ty pravé pařmeny
  • Hi-Tech koutek – nejmodernější hračky jen pro vás
  • ukážeme vám, jak spojit Android a zdravý životní styl
  • setkání s internetovými celebritami
  • soutěže o hodnotné ceny v každém městě
  • Miss Alza Android RoadShow 2015
  • pobavíte se s fanoušky, kteří vám skutečně rozumí

Registrujte se včas a výhodněji

Koupě vstupenky předem přes internet je nejen rychlejší, ale i levnější a zajistíte si tím jisté místo na akci. Navíc tak získáte další bonus a tím je efektivita odbavení při příchodu. Stačí, když nám na svém smartphonu (nebo na papíře) ukážete QR kód, který při registraci získáte a jdete dovnitř, bez nějakého dalšího ptaní.

Cena běžné vstupenky je 100,- Kč. Cena vstupenky v předprodeji je 80,- Kč, čili máte vstupné o něco levnější! Koupit si ji předem se tedy rozhodně vyplatí. Obzvlášť pokud vás pak vstupenka stojí méně, než pár piv.

registraceHome

Celý proces registrace je velmi snadný, po úspěšném dokončení vám na e-mail přijde vstupenka (QR kód), který je bezpodmínečně nutné uschovat a přinést na akci (bohatě postačí si jej uložit do paměti telefonu a při vstupu jen ukázat). V přípravě je také nový systém, který umožní registraci do více měst na jeden e-mail.

Kde se akce uskuteční?

Ostravská zastávka Alza Android Roadshow má konečně své místo konání. Bude jím ostravský DK Akord – Náměstí Slov. nár. povstání 1, Ostrava. Celá Alza Android Roadshow se bude odehrávat na dvou podlažích. V podzemním podlaží najdete například stánky Wearables, SmartFit, SmartHome a Relax Zone. O něco výše, v nadzemním podlaží pak narazíte na stánky vystavujících výrobců, Miss Android Roashow, Game Hall a VIP Zónu.

registraceHome

Abyste měli o místě lepší přehled, můžete si do svého smartphonu stáhnout následující obrázky s mapkami prostoru konání.

A jaký bude program?

Jako na každé ze zastávek Alza Android Roadshow vás i v Ostravě čeká program plný zajímavých přednášek, kde zazní spousta zákulisních informací, ke kterým se běžně člověk nemá šanci dostat. Témata přednášek jsou volena tak, aby si každý vybral to, co ho zajímá nejvíce.

Partneři Alza Android Roadshow 2015

Díky spolupráci s významnými partnery jsme dosáhli jedinečného programu, soutěží i novinek k osahání přímo na místě. Generálním partnerem naší akce se stává internetová jednička Alza, díky které jsme pro vás mohli připravit ten nejbohatší koktejl High-Tech technologií, které si navíc budete moci výhodně nakoupit díky účasti na naší akci. Obrovské díky patří také hlavním partnerům BelkinCreativeNvidia a Samsung. O další skvělou náplň akce Alza Android RoadShow 2015 se postarali i naši další partneři – AcerAsusGSmart,Huawei,LenovoLiftagoMul-T-LockDreamCars a Zopo. Mediálními partnery pro letošní rok se staly ApplikaceSMARTmania.czAndroidFórum.czHybrid.czChipJízdomatNano EnergiesMadfinger GamesaMojAndroid.sk.

alza android roadshow 2015 partneři

Autor článku PR článek
PR článek
Takto označený obsah má charakter reklamního sdělení, jehož zadavatelem je subjekt třetí strany. Máte-li zájem o spolupráci či publikaci PR článku, kontaktujte nás na e-mailu [email protected].

Kapitoly článku