TOPlist

V ČR se dnes začal prodávat Samsung Galaxy S6 a Galaxy S6 edge

Samsung dnes v České republice (a na Slovensku) začal prodávat své nové vlajkové modely Galaxy S6 a Galaxy S6 edge. Ve vybraných obchodních centrech v Praze a Brně byly pro zákazníky připravené speciální akce, na kterých bylo možné získat voucher na příslušenství v hodnotě 2 000 Kč, a soutěžilo se také o třicet kusů modelu Galaxy S6.


Samsung Galaxy S6 edge láká na špičkový hardware a zakřivený displej

V rámci kategorie Galaxy Gift jsou zákazníkům k telefonům nabízeny bonusové aplikace a služby, jako například půlroční předplatné elektronických verzí českých deníků a magazínů Reflex, Blesk, Deník Sport či Blesk pro ženy. Audiotéka nabídne šest čísel audio verzí magazínu Forbes a online videotéka Ivio s několika tisíci filmy pak poskytne tříměsíční premium účet zdarma. Hudební fanoušci ocení rovněž 3 měsíční Premium+ členství v hudební online streamingové službě Deezer Music, kde si můžete vychutnat 3 miliony skladeb. A navíc každý zákazník zdarma získá k dispozici 100 GB volné kapacity v cloudovém úložišti OneDrive na dva roky.

Samsung očekává, že by v letošním roce mohl prodat okolo 70 milionů kusů modelů Galaxy S6 a Galaxy S6 edge. Pokud se mu této mety povede dosáhnout, půjde o nejúspěšnější modely řady Galaxy vůbec.

Jaké varianty se v ČR prodávají?

  • S6 32 GB – bílá perla, černý safír
  • S6 64 GB – bílá perla, černý safír, zlatá platina, modrý topaz
  • S6 128 GB – černý safír
  • S6 edge 32 GB – bílá perla, černý safír
  • S6 edge 64 GB – bílá perla, černý safír, zlatá platina
  • S6 edge 128 GB – černý safír, zelený smaragd

*varianty bílá perla a černý safír budou v prodeji od 17. dubna. Termín zahájení prodeje variant modrý topaz, zelený smaragd a zlatá platina bude upřesněn.

Doporučené maloobchodní ceny včetně DPH:

32 GB 64 GB 128 GB
Galaxy S6 19 799 Kč

22 599 Kč

25 399 Kč

Galaxy S6 edge

23 799 Kč

26 599 Kč

29 299 Kč

po kliknutí na cenu se dostanete na cenové srovnání portálu Heureka.cz

Autor článku Jiří Hrma
Jiří Hrma
Zakladatel a šéfredaktor SMARTmania.cz, fanoušek moderních technologií a chytré domácnosti, cestovatel, milovník elektronické hudby a vyznavač extrémních sportů.

Kapitoly článku