TOPlist

OnePlus Two má dostat kovový rámeček a čtečku otisků prstů: Bude odhalen již pozítří?

Přímo od spoluzakladatele společnosti OnePlus Carla Peie víme, že čínská společnost v letošním roce představí hned dva modely a ani jeden z nich nebude spadat do kategorie low-end. K jejich odhalení zbývá ještě hodně času, stane se tak až ve třetím čtvrtletí letošního roku, přesto bychom se mohli některé informace dozvědět již toto pondělí.

Čínská společnost na svém Twitteru oznámila, že na 20. dubna chystá oznámení a že se může stát prakticky cokoliv. Vývoj modelu OnePlus One byl loni oznámen na začátku března, telefon byl odhalen koncem dubna a do prodeje se dostal až v červnu, je tedy možné, že se v pondělí staneme svědky alespoň částečného odhalení příští generace.

  

Server Business Insider v týdnu naznačil, jakou výbavou by měla nová vlajková loď s názvem OnePlus Two disponovat. Očekávat máme špičkovou výbavu v čele s procesorem Qualcomm Snapdragon 810 a 4 GB paměti RAM, telefon má dostat prémiový design, jeho rámeček má být vyroben z kovu, záda pak budou přizpůsobitelná novou generací krytů StyleSwap. Chybět nemá ani čtečka otisků prstů, která má být ještě lepší než tlačítko Touch ID u iPhonu a iPadu.

 
OnePlus Two bude možné personifikovat za pomoci širokého množství krytů 

Carl Pei v týdnu v rozhovoru pro server Bloomberg prozradil, že OnePlus chce v letošním roce prodat 3 – 5 milionů telefonů a v příštím roce bude chtít toto číslo zdvojnásobit. Snad se v pondělí dozvíme, jakými nástroji chce OnePlus těchto čísel dosáhnout. 

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku