TOPlist

LiveMaker: Vytvářejte „živé fotografie“ i na starších iPhonech

Letošní „esková“ generace nový iPhonů (recenze) uživatelům nabídla funkci „živé fotografie“, díky které lze pořizovat animované fotografie doplněné o zvukovou stopu. V mobilním světě se nejedná o převratnou novinku, obdobnou funkcí disponovaly již starší telefony od společnosti HTC. Pokud však nevlastníte nový iPhone 6s či iPhone 6s Plus a přesto toužíte po živých fotografiích, nemusíte zoufat. Vývojáři ze studia Six Second Mobile do App Store vypustili aplikaci s názvem LiveMaker, která umožní pořizování živých fotografií na starších iPhonech a iPadech.

Aplikaci přitom ocení i majitelé „eskových“ iPhonů, LiveMaker zvládá záznam ve vyšším rozlišení, než které nabízí nativní funkce Live Photos od Applu. Software se chlubí podporou všech zařízení s verzí operačního systému iOS 9, což v praxi znamená, že LiveMaker lze používat na modelech iPhone 4s, iPhone 5/5s, iPhone6/Plus a iPadu. Aplikace stojí 1,99 euro, přičemž vývojáři nabízí i bezplatnou verzi, která dovolí pořídit pět snímků na vyzkoušení.

Odkaz na App Store Odkaz na App Store
Bezplatné / placená verze

Autor článku Richard Streit
Richard Streit
Redaktor serveru SMARTmania.cz, fanoušek mobilní a výpočetní techniky. Vyznává a aktivně provozuje adrenalinové sporty. Mezi další zájmy patří hudba, příroda a moderní vědy. Jeho velkou vášní je Apple a partnerský web CeskyMac.cz.

Kapitoly článku