TOPlist

Při koupi telefonu nebo tabletu od Huawei můžete vyhrát jeden ze 100 kusů modelu P8

Značka Huawei spustila novou vánoční soutěž „Rozdáváme 100x P8“ o sto prémiových chytrých telefonů Huawei. Uživatelé, kteří si koupí/koupili jakýkoliv smartphone nebo tablet Huawei v období od 1. 11. do 23. 12. 2015 a chtějí se akce zúčastnit, se zaregistrují na soutěžním webu 100P8.cz. Následně mají možnost každý den soutěžit na základě odpovědi na obdrženou SMS s daným výherním pravidlem.

Soutěžící obdrží počínaje dnem následujícím po registraci, až do konce soutěžního období každý den SMS s výzvou k denní soutěži a s pravidlem pro daný den. Pravidlo určí výherní pořadí (např. výhry získává první a desátá došlá SMS). Zájemce se soutěže zúčastní odesláním SMS ve tvaru HUAWEI SOUTEZIM.

Vítězové budou o své výhře uvědomění prostřednictvím e-mailu. V rámci předání výhry budou muset doložit ke kontrole platnou účtenku za zakoupené Huawei zařízení. Na jednu účtenku lze vyhrát pouze jeden smartphone Huawei P8. Dokud soutěžící nevyhraje, může na jednu účtenku v daném období soutěžit každý den. Kompletní pravidla soutěže naleznete zde.

Autor článku Michal Javůrek
Michal Javůrek
Nadšenec do mobilních technologií, vášnivý fotograf, cyklista a sběratel starých telefonů. Pokud zrovna nesedím u počítače, najdete mě v přírodě s fotoaparátem přes rameno, nebo v sedle na kole.

Kapitoly článku