TOPlist

Gemry R12: Superluxusní smartphone pro bohaté šejky a ruské podnikatele

Pokud se řadíte mezi uživatele s dostatkem finančních prostředků a rádi si potrpíte na exkluzivní zboží, mohl by vás zaujmout nový smartphone od britské společnosti GEMRY. Ta se specializuje na bohatou klientelu, která se nespokojí s běžně dostupnými modely a místo toho požaduje naprosto jedinečné zboží. Novinka s označením R12 se chlubí důmyslným skloubením těch nejlepších technologií a luxusních materiálů.

 

Nejprve začneme zadní stranou, kde dostanete na výběr z krytů s krokodýlí, hadí či zraločí kůží. Jestliže vám připadá zlato příliš fádní, lze Gemry R12 objednat s diamantovými doplňky, záležet bude pouze na výši vašeho bankovního konta. Čelní straně dominuje 5,86“ displej se safírový sklíčkem, jeho rozlišení výrobce bohužel neuvádí. Pod luxusním zevnějškem se ukrývá čtyřjádrový procesor od Qualcommu s taktem 1,7 GHz, kterému sekunduje 2GB operační paměť.

  

Pro data a aplikace je připraveno interní úložiště s kapacitou 32 GB, slot na paměťové microSD karty chybí. Snímky své nové jachty či letního sídla pořídíte 13Mpx fotoaparátem a pro videohovor s osobním komorníkem poslouží dvoumegapixelová kamerka nad displejem. Kapacita integrovaného Li-Ion akumulátoru činí štědrých 5000 mAh, což má podle dostupných informací stačit na 360 hodin v pohotovostním režimu.

 
S Gemry R12 dostanete možnost využívat služby osobních asistentů, kteří dokážou zarezervovat hotel, restauraci, nebo letenku na opačný konec planety

Základní cena je stanovena na 2400 USD (zhruba 61 000 Kč), pokud se však rozhodnete pro nejdražší verzi osázenou diamanty, připravte si 4800 USD (přibližně 123 000 Kč).

Autor článku Richard Streit
Richard Streit
Redaktor serveru SMARTmania.cz, fanoušek mobilní a výpočetní techniky. Vyznává a aktivně provozuje adrenalinové sporty. Mezi další zájmy patří hudba, příroda a moderní vědy. Jeho velkou vášní je Apple a partnerský web CeskyMac.cz.

Kapitoly článku