TOPlist

Fitness náramek Razer Nabu jde do prodeje: Zájemci si museli počkat téměř dva roky

Začátkem roku 2014 se na veletrhu CES objevil velmi nadějně vypadající chytrý náramek Razer Nabu. Očekávali jsme, že se náramek brzy dostane do volného prodeje, ale ani po více jak roce od oficiálního představení se tak nestalo. Vývojáři si sice mohli koupit Razer Nabu již dříve, ale stále se nejednalo o finální produkt. Společnosti nyní konečně oficiálně oznámila, že náramek zamíří do obchodů během letošního října.

 

Základem je monochromatický OLED displej s rozlišením 128 × 32 pixelů. Ten slouží společně s vibračním motorkem k upozorňování na notifikace z vašeho smartphonu. Náramek je vybaven ale ještě jedním displejem s rozlišením 32 × 32 pixelů, který tvoří tzv. veřejnou obrazovku a slouží k zobrazení informačních ikon. Obsah samotných notifikací si tak prohlédnete pouze na hlavním displeji. Kromě toho umí Razer Nabu také zastat funkci krokoměru. Oficiálně aplikace je dostupná pro zařízení se systémy Android a iOS, ale brzy bychom se měli dočkat i podpory Windows (Phone). Cena byla stanovena na 99 amerických dolarů (cca 2400 Kč bez DPH).

 
Razer Nabu propaguje povedená zombie reklama

Autor článku Zdeněk Beran
Zdeněk Beran
Redaktor serveru SMARTmania.cz a dalších technologických webů, fanoušek počítačového hardwaru, mobilních zařízení všeho druhu a jiné elektroniky, milovník akčních počítačových her a PUBG.

Kapitoly článku