TOPlist

Aprílový žertík od Googlu: Na Mapách se můžete prohánět s Pac-Manem

První duben je spojen především s aprílovými vtípky. Tuto událost si zpravidla nenechávají ujít ani veliké společnosti a připraví si vždy nějaký ten žert. Jedním z největších účastníků aprílových fórů je Google.

Letos si pro své uživatele připravil speciálně upravenou verzi oblíbených map. V levém dolním rohu, kde obvykle přepínáte mezi satelitním a klasickým zobrazením, přibylo tlačítko pro spuštění speciálního režimu. Po jeho stisknutí se mapový podklad změní na podobu, kterou mohou znát hráči geolokační hry Ingress a do ulic se vydáte se známým Pac-Manem. Cesty bludiště tvoří jednotlivé ulice a přítomni jsou také čtyři duchové, jako je tomu u klasické verze této hry.


Chcete si zahrát Pac-Mana v Google Mapách? Od dnešního dne to není žádný problém :)

Uvidíme, s čím se vytáhnou ostatní společnosti. Pokud si chcete užit Pac-Mana v Google Mapách, tak si pospěšte. Tato modifikace bude totiž dostupná pouze po omezenou dobu.

Autor článku Zdeněk Beran
Zdeněk Beran
Redaktor serveru SMARTmania.cz a dalších technologických webů, fanoušek počítačového hardwaru, mobilních zařízení všeho druhu a jiné elektroniky, milovník akčních počítačových her a PUBG.

Kapitoly článku