TOPlist

Dropbox pro Windows (Phone) aktualizován: Je univerzální a dostává nové funkce

Pokud používáte operační systém Windows, ale raději využíváte Dropbox namísto vestavěného OneDrive, můžete provést aktualizaci aplikací Dropbox na telefonu i počítači. Obě se nově vydávají jednotnou cestou jako jedna univerzální aplikace, na čemž vydělala především verze pro telefony.

  

Kromě nového vzhledu dostala spoustu užitečných novinek, jako přizpůsobování vzhledu velikosti obrazovky, možnost nahrávat jiné soubory než fotografie, hromadné nahrávání souborů, stahování souborů do telefonu nebo na paměťovou kartu, nahrávání souborů na Dropbox z jiných aplikací, možnost vybírat z telefonního seznamu kontakty pro sdílení souborů a zvýšenou rychlost při stahování.

  

Verze pro počítače a tablety s Windows nově umožňuje spravovat sdílené složky a dostala i podporu nových klávesových zkratek pro hromadné označování (Ctrl + A) a vyhledávání (Ctrl + F). Univerzální aplikaci Dropbox má na starosti populární vývojář Rudy Huyn (6tin, 6snap, 6sec, 6tag, 9gag apod.), což je ve světě Windows záruka kvality. Dropbox pro Windows 8.1 si můžete stáhnout z tohoto odkazu, verze pro mobilní platformy z odkazů níže. 

Odkaz na WP katalog Odkaz na Google Play Odkaz na App Store

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku