TOPlist

SmartMania.cz – Váš průvodce světem Windows Mobile

Domovská stránka webu SMARTmania.cz

Vítáme vás na nově spuštěném serveru SmartMania.cz, který je určený všem příznivcům Windows Mobile. Pravidelně vás budeme informovat o nových zařízeních, aplikacích a dalších vychytávkách pro tento operační systém.

Ná své si u nás přijdou jak majitelé smartphone telefonů, tak i kapesních počítačů. Připravili jsme pro vás několik užitečných sekcí, které vám pomohou lépe poznat a ovládnout vaše zařízení.

SmartMania.cz

V článcích a bleskovkách vás budeme informovat o zajímavostech a aktualitách, v návodech naleznete užitečné tipy, tweaky a postupy na vylepšení vašich mobilních kamarádů. Pokud si chcete vyzkoušet nové aplikace, zahrát hry nebo okusit kvalitní freeware, pak právě pro vás je určena naše download sekce. V katalogu naleznete hardwarové parametry jednotlivých zařízení, které jsou doplněny několika obrázky, díky tomu si snadno uděláte přehled o modelech běžících na operačním systému Windows Mobile. Pokud ale chcete o přístrojích vědět ještě více, podívejte se do sekce recenze. V této sekci dále najdete i recenze spousty aplikací, a to jak pro smartphone, tak i Pocket PC zařízení. V galerii najdete fotografie všech námi recenzovaných zařízení plus další obrázky přístrojů, které se objevily na internetu. A pokud si o tom všem chcete povídat s ostatními uživateli, vyzkoušejte naše rychle rostoucí diskuzní fórum.

Věříme, že se vám u nás bude líbit a rádi se na naše stránky budete vracet.

Za celý team SmartMania vám přeji spousty příjemných chvil s vašimi chytrými telefony,
Jiří Hrma, šéfredaktor

Autor článku Jiří Hrma
Jiří Hrma
Zakladatel a šéfredaktor SMARTmania.cz, fanoušek moderních technologií a chytré domácnosti, cestovatel, milovník elektronické hudby a vyznavač extrémních sportů.

Kapitoly článku