TOPlist

Potvrzeno: Samsung Galaxy S6 edge+ bude mít 16Mpx fotoaparát

Po boku chystaného Samsungu Galaxy Note 5 se 13. srpna s nejvyšší pravděpodobností odhalí také model Galaxy S6 edge+, jenž oproti svému sourozenci bez matematického znaménka na konci názvu výrazně naroste, přičemž úhlopříčka obrazovky by se měla pohybovat mezi 5,5 – 5,7 palci. Dle posledních informací nabídne také 4 GB operační paměti a bude využívat procesor Exynos 7420.


Je tohle vskutku Galaxy S6 edge+? Více fotografií zde

Díky portálu Zauba, jenž sleduje dovoz a vývoz z Indie, nyní máme jasno také v oblasti fotoaparátu. Do země totiž dorazilo 500 exemplářů této novinky a uvedené specifikace obsahují zmínku o fotoaparátu s rozlišením 16 megapixelů a snímačem o velikosti 1/2,6″. Jedná se tedy o tentýž modul, který používají i ostatní zařízení řady Galaxy S6 (recenze) a to je rozhodně dobrá zpráva. S výjimkou větší operační paměti tak Galaxy S6 edge+ nakonec vskutku bude pouze zvětšenou variantou standardního S6 edge.

Autor článku Martin Pavlović
Martin Pavlović
O technologie se zajímám odjakživa. Kromě nich mě baví také urbanismus a městská mobilita, hudba a společenská témata. Nejraději trávím čas v sedle kola, na kulturních akcích, s analogem v ruce nebo doma u knih, filmů i videoher.

Kapitoly článku