TOPlist

Připravte se na premiéru OnePlus 2: Výrobce rozdává zdarma Cardboard VR, zaplatíte jen poštovné

Společnost OnePlus představí 27. července pokračovatele loňského zabijáka vlajkových lodí, modelu OnePlus One. Představení bude probíhat skrze virtuální realitu, se kterou má čínský výrobce zjevně velké plány. Na svém webu začíná zdarma rozdávat vlastní lepenkovou helmu pro náhlavní soupravu Cardboard VR.

  

Ta má podporovat prakticky všechna zařízení s úhlopříčkou displeje do šesti palců, a má být odolná vůči opotřebení. Karton je silnější, suchý zip vysoce kvalitní, optika má být perfektně vyladěna a kromě toho je každá tato „krabice“ potažena speciální fólií, která odpuzuje nečistoty a oleje. Výrobce na Cardboard VR nevydělá ani korunu, vidí v ní však obrovský potenciál do budoucna. I když je samotná souprava zdarma, evropští zájemci musí zainvestovat 7 EUR (necelých 200 Kč) do poštovného. Bohužel na jeden účet je možné objednat pouze jeden kus.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku