TOPlist

Huawei Watch s Android Wear oficiálně odhaleny na YouTube

 

Těžko říci, zda si v Huawei spletli časové pásmo nebo se rozhodli odhalit své nové hodinkys Android Wear v předvečer jejich představení, na oficiální YouTube kanál společnosti právě přistála dvojice videí představujících Huawei Watch. 

První z nich oslavuje jejich design a řemeslně dokonalou hodinářskou práci, která byla uplatněna při jejich návrhu a výrobě. Tělo hodinek je vyrobeno z nerezové oceli, ochranu displeje zajišťuje safírové sklíčko. Se stejnou precizností mají být navrženy jednotlivé ciferníky. Uvnitř hodinek se mají ukrývat pokročilé komponenty, na finální specifikaci si ale budeme muset počkat až do zítřka. Pouze víme, že nebude chybět tradiční monitoring zdraví a sportovních aktivit a že hodinky budou vodotěsné.

Tisková konference Huawei začíná zítra ve 13:30 a naše redakce zde nebude chybět 

Hodinky budou nabízeny ve třech barvách – černé, zlaté a stříbrné, jejich součástí bude vyměnitelný 18mm řemínek. Bude je pohánět platforma Android Wear, takže v neustálé pohotovosti budou karty Google Now, bude možné hodinkám udílet hlasové pokyny nebo je použít k navigování. Vypadají vážně dobře, nemyslíte? 

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku