TOPlist

Téměř 13″ iPad Pro se odhaluje na neoficiálních renderech

O téměř třináctipalcovém iPadu se spekuluje více než roky, přičemž všechny indicie nasvědčují, že se tohoto přerostlého tabletu dočkáme v letošním roce. Dvojce @OnLeaks a uSwitch, která se nedávno blýskla zveřejněním neoficiálních renderů chystaných Nexusů, nyní přináší rendery právě chystaného iPadu Pro.

   

3D modely byly vytvořeny na základě schémat, která byla údajně zaslána Applem výrobcům příslušenství. Schémata z prosince 2014 a června 2015 se nicméně v některých detailech liší, a proto máme před sebou dvě varianty, přičemž jedna z nich by se měla finální verzi podobat.

V obou případech se můžeme těšit na čtveřici reproduktorů umístěných po dvojicích na obou kratších stranách tabletu. Jeho rozměry mají být 305,7 × 222,8 (222,6) × 8 (7,2) mm.

    

Obě schémata se liší v rozmístění ovládacích prvků. Na renderech také chybí tlačítko Apple ID a typické jablíčko na zadní straně, ve finále by však tyto prvky chybět neměly. Spekuluje se rovněž o tom, že jako příslušenství k iPadu Pro bude Apple dodávat kryt se sekundárním displejem či stylus, který dokáže reagovat na sílu tlaku.

  

Apple za tři dny koná tiskovou konferenci, která bude věnována novým iPhonům, ale představen by zde měl bý také iPad Pro a iPad mini.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku