TOPlist

Samsung Galaxy Note 5 dorazí do Evropy počátkem příštího roku (aktualizováno)

Společnost Samsung letos představila hned čtyři vlajkové smartphony – Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+ a Galaxy Note 5. Zatímco řadu Galaxy S6 u nás seženete celou, tabletofon Note 5 nebyl původně určen pro evropský trh, přitom se jako jediný z vyjmenovaných modelů může pyšnit přítomností stylusu, na nějž nedá spousta milovníků řady Galaxy Note dopustit.

   

Podle nových informací serverů Gadgette a Android Central však nemusíme dlouho zoufat, Samsung Galaxy Note 5 má do Evropy dorazit již počátkem příštího roku, ve Velké Británii se údajně začne prodávat již v lednu. Na oficiální potvrzení této informace Samsungem a na zveřejnění prodejní ceny pro Evropu si budeme ještě muset počkat. V USA se neblokovaný přístroj bez kontraktu prodává za 699 USD, což je v přepočtu 17 300 korun bez DPH.

Aktualizováno: Server samsungmania.mobilmania.cz publikoval oficiální stanovisko českého Samsungu, ve kterém stojí, že se Galaxy Note 5 definitivně na náš lokální trh nepodívá.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku