TOPlist

Vánoce pod taktovkou O2: LTE telefony a tablety se slevou a bonus 3000 Kč

Operátor O2 odstartujte svou vánoční nabídku už v sobotu 1. listopadu. Letos se můžete těšit na LTE telefony a tablety se slevou a možnost získat bonus až 3000 Kč zpět ve vyúčtování.

Do vánoční nabídky letos operátor O2 zařadil více než dvacet LTE telefonů a tabletů značky Samsung, Huawei, Alcatel, do nabídky míří nově také smartphone značky Lenovo (A606). Aby si lidé mohli nově pořízená LTE zařízení užívat naplno, potřebují mít také aktivovaný datový tarif.


Vánoční nabídka operátora O2

Při koupi LTE zařízení značky Samsung, Huawei, Alcatel nebo Lenovo a při aktivaci nového datového tarifu nebo restartování závazku nabízí O2 vánoční bonus až do výše 3000 Kč. Částka bude promítnuta jako sleva ve vyúčtování pro následujících šest měsíců.

Kompletní nabídka všech LTE telefonů a tabletů je k dispozici na webu operátora, zařízení je možné pořídit také na všech 147 prodejnách, kde vám navíc proškolení O2 Guru bezplatně pomohou s jeho nastavením a převedením kontaktů.

Abyste mohli využívat LTE od O2, je potřeba pořídit si speciální SIM kartu – uSIM. V případě, že si nejste jistí, jaký typ SIM karty máte, může si vše ověřit zadáním kódu *444*# (odešlete jako běžný hovor). V případě, že má zákazník klasickou SIM kartu, konzultanti O2 ji na kterékoli prodejně zdarma vymění. V případě firemních zákazníků výměnu karty zařizuje obchodní zástupce dané firmy.

Autor článku Michal Javůrek
Michal Javůrek
Nadšenec do mobilních technologií, vášnivý fotograf, cyklista a sběratel starých telefonů. Pokud zrovna nesedím u počítače, najdete mě v přírodě s fotoaparátem přes rameno, nebo v sedle na kole.

Kapitoly článku