TOPlist

Představení tabletů Samsung Galaxy Tab S2 je za rohem: Podívejte se na první živé obrázky

Od představení nové generace prémiové řady tabletů od Samsungu nás dělí pouhé dny, obě zařízení již schválila čínská certifikační autorita TENAA, stejně tak i její americký protějšek FCC. Podle specifikací uvedených v databázi TENAA se oba tablety s tloušťkou 5,4 mm stanou nejtenčími tablety na světě, i tak si však zachovají nadstandardní výkon a velmi jemný displej. Na internet se nyní dostaly snímky menšího ze dvou připravovaných modelů.

   

Ten má dostat do vínku osmipalcový Super AMOLED displej s Quad HD rozlišením (1536 × 2 048 pixelů, 320 ppi), osmijádrový procesor Exynos 7420 se 3 GB operační paměti a vnitřní rozšiřitelnou 16GB paměť. Fotografie bude pořizovat dvojice fotoaparátů o rozlišení 2, respektive 8 megapixelů, tablety bude pohánět systém Android 5.0 Lollipop.

 

Stále nemáme tušení, kdy Samsung své vrcholové tablety představí, vzhledem k jejich úspěšné certifikaci by se tak mělo stát již brzy.  

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku