TOPlist

Samsung Galaxy Golden 3: Tajemné véčko odkrývá svou výbavu

Vystoupit z šedi dotykových placek není pro výrobce vůbec jednoduché. Tenké kvádry nedávají designérům příliš prostoru k vyjádření kreativity a dokud se neobjeví pokročilejší technologie, zásadnějšího překvapení se zřejmě nedočkáme. Jihokorejský Samsung však nezapomíná na mobilní pamětníky, kterým čas od času naservíruje reinkarnaci kultovních „véček”. Tento typ konstrukce byl před několika lety nesmírně populární, nicméně postupem času přestal vyhovovat aktuálním trendům.

 
Samsung Galaxy Golden 2

Podle aktuálních zpráv se však schyluje k oživení řady Galaxy Golden, která je primárně určená pro asijské trhy. V databázi certifikačního úřadu TENNA uvízly klíčové parametry již třetí generace, jejíž debut je očekáván v následujících týdnech. Chystaná novinka nabídne dvojici displejů s úhlopříčkou 3,9” a rozlišením 768 x 1280 pixelů. Pod kapotu se nastěhuje osmijádrový čipset s taktem 2,1 GHz a 3GB operační paměť.

 
Předchozí generace modelu Galaxy Golden lákaly na prémiové zpracování a kvalitní hardware

Hlavní fotoaparát nabídne 16Mpx snímky a pro milovníky selfie nebude chybět čelní kamerka s rozlišením pět megapixelů. Další specifikace zahrnují 64GB interní úložiště a operační systém Android ve verzi 5.1.1. Poměrně překvapujícím údajem je hmotnost, která má činit nezanedbatelných 204 gramů. Velkou neznámou zůstává design, jehož podoba zůstává pod rouškou tajemství.

Autor článku Richard Streit
Richard Streit
Redaktor serveru SMARTmania.cz, fanoušek mobilní a výpočetní techniky. Vyznává a aktivně provozuje adrenalinové sporty. Mezi další zájmy patří hudba, příroda a moderní vědy. Jeho velkou vášní je Apple a partnerský web CeskyMac.cz.

Kapitoly článku