TOPlist

LG slibuje, že ještě letos představí „super prémiový telefon“

V červnu se objevily první spekulace o chystaném tabletofonu LG G4 Pro, který by měl být vlajkovou lodí korejského výrobce pro druhou polovinu letošního roku. LG pochopitelně žádné oficiální informace nezveřejnilo, nicméně prezident společnosti Cho Jun-Ho v rozhovoru pro korejský server ETNews naznačil, že v LG pracují na „super prémiovém telefonu“, jehož příchod je naplánován ještě před koncem letošního roku.


LG G4 Pro: Prototyp nebo finální vzhled chystaného tabletofonu?

Cho Jun-Ho dále uvedl, že LG chce rozšiřovat svůj podíl na trhu s více prémiovými nabídkami a zařízeními vybavenými high-tech funkcemi. Pokud se bude skutečně jednat o model LG G4 Pro, můžeme se podle předchozích spekulací těšit na 6″ Quad HD displej, čipset Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB RAM a 20megapixelový fotoaparát. To vše má být zabalené do kovového těla, jehož součástí má být dotykové pero. Lze předpokládat, že tento model půjde po krku především Samsungu Galaxy Note 5 a novým iPhonům, tudíž doporučujeme LG s uvedením neotálet, neboť Samsung odhalí svůj tabletofon pravděpodobně již v polovině srpna.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku