TOPlist

Nejrychlejší mobilní klávesnice pro Android a iOS je nově zdarma

 

Autoři populární klávesnice Flesky pro systémy Android a iOS se rozhodli změnit obchodní model a uvolnili ji do příslušných obchodu aplikací zdarma s tím, že zpoplatněny budou vybrané prémiové funkce. Fleksy se od ostatních liší využíváním rozličných gest po celé ploše klávesnice, což značně urychluje psaní a není tak náhoda, že loni v květnu vytvořila v rukách Marcela Fernandese rekord v napsání 160znakové zprávy, který se dostal do Guinessovy knihy rekordů.

Fleksy původně stála 2 dolary (asi 45 korun), nyní ji můžete využívat zcela zdarma, pokud zrovna netoužíte po bonusovém obsahu, jakým jsou například grafická témata. Bonusový obsah v hodnotě 8 dolarů nicméně dostanou zdarma uživatelé, kteří si v minulosti klávesnici Fleksy koupili. Klávesnici Fleksy si můžete stáhnout z následujících odkazů.

Odkaz na Google Play Odkaz na App Store

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku