TOPlist

Kryt iPhone 6s na první fotografii, Apple údajně chystá 4″ iPhone 6c

K odhalení podoby loňského iPhone 6 došlo již v březnu, tedy půl roku před jeho oficiálním představením. Letošní model si Apple hlídá mnohem lépe, ale ani jeho podoba nezůstane utajena až do září. Server 9to5mac zveřejnil sérii snímků zadního krytu, jsou-li obrázky autentické, zůstane vzhled příští generace jablečných telefonů v zajetých kolejích.

  

Nepotvrzují se dřívější spekulace o dvou čočkách fotoaparátu či o revolučním kovovém materiálu bez plastových anténních předělů; tyto vymoženosti se možná stanou součástí iPhone 7. Na svém místě zůstane lightning konektor, sluchátkový jack i mřížka hlavního fotoaparátu, uvnitř krytu jsou oproti současné generaci jinak umístěny otvory pro uchycení vnitřních komponent. Masová produkce nových iPhonů údajně zahájena před několika dny, k představení by mělo dojít tradičně v září.

   

Dříve se objevily spekulace, že Apple chystá reinkarnovat polykarbonátový model iPhone 5c. Podle posledních informací serveru Barron´s Asia má být skutečně iPhone 6c představen, nemá se však jednat o polykarbonátový model, ale o čtyřpalcový kovový telefon, který má jít spíše ve šlépějích iPhone 5c. Na rozdíl od následovníků současné generace má iPhone 6c přijít až na začátku příštího roku.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku