TOPlist

Na dovolenou s novou navigací: Sygic zlevňuje mapové podklady až o 70 procent

Zítra začínají letní prázdniny a také doba rodinných dovolených. Pro cestování nejen po tuzemsku, ale i po zahraničí se bezesporu hodí kvalitní autonavigace. Etalonem v tomto oboru se stala bezplatná navigace Nokia HERE, která je dostupná pro všechny tři hlavní mobilní platformy; má však některé mouchy, jenž mohou cestovatele přinutit poohlédnout se po jiném řešení. Například po slovenské aplikaci Sygic.

  

Ta v těchto dnech dostává nové mapové podklady, které lze navíc zakoupit s poměrně výraznými slevami. Celosvětová navigace například vyjde na 30 EUR (asi 820 Kč), což je oproti běžné ceně 100 EUR (asi 2 730 Kč) o 70 procent méně. Se stejnou slevou lze zakoupit i například mapové podklady Evropy, které vyjdou na 20 EUR (asi 550 Kč), a to včetně Ruska. Zajímavých balíčků je v eshopu velké množství (např. včetně HUD a podpory čelní kamery), akce je však časově limitována – trvá do 6. 7. 2015, tudíž v případě zájmu doporučujeme neotálet. 

Odkaz na Google Play Odkaz na App Store Odkaz na WP katalog

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku