TOPlist

OnePlus 2 se představí 27. července prostřednictvím virtuální reality

OnePlus One bylo ve své době velmi zajímavým zařízení a to především v otázce poměru ceny a výkonu. Za cenu nepřesahující 300 USD (7300 Kč) totiž nabídl výbavu, jež si nezadala ani s těmi nejdražšími tehdy dostupnými zařízeními, jejichž cena dosahovala až dvojnásobku. Nyní již víme, že nástupce půjde s cenou trochu výše, stále by však v tomto ohledu měl vynikat.  Výrobce nyní odhalil datum představení, které se odehraje 27. července

 

Láká přitom na virtuální realitu, prostřednictvím níž bude možné událost sledovat a v blízké budoucnosti v souvislosti s tím odhalí také obdobu Google Cardboard určenou pro OnePlus 2. Zařízení bude opět prodáváno pomocí systému pozvánek, díky čemuž výrobce nebude mít problém s dodáním potřebného množství smartphonů. Víme také to, že jako první smartphone bude vybaven oboustranným konektorem USB-C a v jeho útrobách by se měl s nejvyšší pravděpodobností nacházet procesor Qualcomm Snapdragon 810. Přepočteno na náš čas se novinka odhalí ve středu 28.7. ve čtyři hodiny ráno.

Autor článku Martin Pavlović
Martin Pavlović
O technologie se zajímám odjakživa. Kromě nich mě baví také urbanismus a městská mobilita, hudba a společenská témata. Nejraději trávím čas v sedle kola, na kulturních akcích, s analogem v ruce nebo doma u knih, filmů i videoher.

Kapitoly článku