TOPlist

Nomad Wallet: Peněženka, se kterou si díky 2400mAh baterii dobijete telefon

Powerbanky se mohou hodit téměř vždy, především ve chvílích, kdy je třeba přes den hodně cestovat a zásuvky nejsou v dohledu. Pokud však vyrážíte nalehko, tedy většinou s telefonem, klíči a peněženkou, další předmět by byl akorát starostí, kterou neustále hlídat.

 

Do klíčů se však náhradní baterie implementuje poněkud složitě, a tak společnost Nomad přišla se svou peněženkou nazvanou jednoduše Nomad Wallet. Jedná se o téměř běžnou šrajtofli s rozměry 25 x 85 x 125 mm a váhou 162 gramů, v těle těchto rozměrů ale navíc v ohybu ukrývá powerbanku s kapacitou 2400 mAh, která dodá jakémukoliv telefonu dostatek energie ke zvládnutí celého dne.

 

Prozatím je možné si předobjednat pouze peněženku kompatibilní s iPhonem, neboť napevno zabudovaný kabel obsahuje pouze konektor Lightning. Verze s microUSB by na sebe však neměla nechat dlouho čekat, a tak se bude hodit i uživatelům Androidích telefonů. Cena za tuto peněženku, která vás při náročném dnu může zachránit od vybití telefonu, bude v obchodech 99 dolarů, tedy téměř 2500 Kč, předobjednat si ji však můžete na stránkách výrobce, kde je zvýhodněná cena 80 dolarů (cca 2000 Kč).

Autor článku David Preiss
David Preiss

Kapitoly článku