TOPlist

Představí Samsung příští týden tablet se zakřiveným displejem?

Příští čtvrtek, 13. srpna, koná Samsung v New Yorku událost nazvanou Unpacked. Očekává se, že představí dva 5,66″ smartphony – Galaxy Note 5 a Galaxy S6 edge+. První má disponovat stylusem, druhý pak po stranách zahnutým displejem. Samsung má však zřejmě v rukávu ještě jedno eso.

  

A tím esem bude nejspíše tablet. Odhaluje to pozvánka zveřejněná na stránkách filipínského Samsungu, která zobrazuje dvě zhruba stejně velká zařízení (spodní má vysouvací stylus) a pod nimi model s mnohem širší základnou. Představení vlajkových tabletů Galaxy Tab S2 máme již úspěšně za sebou, nepředpokládáme však, že by Samsung společně s Galaxy Note 5 a S6 edge+ představil nějaký obyčejný kousek.

 

Oficiální globální pozvánka naznačuje příchod zařízení se zakřivenými hrami. Co když se pod virtuálním hadříkem neskrývá mírně nafouknutý vlajkový smartphone, ale vůbec první tablet se zakřiveným displejem a možná i stylusem?

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku