TOPlist

Druhá generace Apple Watch přijde příští rok, letos se upgradu nedočkáme

Apple Watch (recenze) se v České republice stále oficiálně neprodávají, ale přesto už se objevují informace o jejich druhé generaci. Vůbec první zpráva, která se objevila před několika týdny, tvrdila, že druhá generace hodinek by měla být představena ještě tento rok. Nyní se ale objevil druhý report z Jižní Koreji, který tvrdí, že letos Apple novou generaci hodinek nepředstaví a dočkáme se jich až v příštím roce.


Apple Watch seženete ve třech edicích, dvou velikostech (38 a 42 mm) a s celou řadu řadu řemínků. Nástupce se ale dočkáme až v příštím roce.

Zpráva dále hovoří o tom, že společnost LG, která dodává displeje do současné verze hodinek, zůstane klíčovým partnerem i v případě Apple Watch 2. LG má mimochodem 67% podíl z celkové produkce displejů pro chytré hodinky a očekává se, že toto číslo bude dále stoupat.

Pokud vás zajímá, jaké novinky se pro Apple Watch chystají s příchodem Watch OS 2.0, který již byl pro vývojáře uvolněný v první beta verzi, podívejte se na náš souhrnný článek.

Autor článku Michal Javůrek
Michal Javůrek
Nadšenec do mobilních technologií, vášnivý fotograf, cyklista a sběratel starých telefonů. Pokud zrovna nesedím u počítače, najdete mě v přírodě s fotoaparátem přes rameno, nebo v sedle na kole.

Kapitoly článku