TOPlist

iPad Air 3 má přijít v první polovině příštího roku: 3D Touch se zřejmě nedočká

Apple zřejmě v reakci na klesající prodeje iPadů usoudil, že je zbytečné vydávat nové tablety s ročním odstupem, a tak na zářijové tiskové konferenci představil pouze zbrusu nový iPad Pro, a menší iPad Mini 4, který si po nevýrazné předchozí generaci představení zasloužil. Desetipalcový iPad Air 3 je nicméně v přípravách a podle analytika Ming-Chi Kua má být představen v první polovině příštího roku.

  
iPad Air 2 

Bohužel zatím nevíme, jaké inovace přinese, Kuo pouze uvedl, že displej reagující na sílu dotyku zatím kvůli problémům s dodavatelskými řetězci očekávat nemáme. Tato technologie má být nadále používána u iPhonů, jejichž příští generace by měla přijít tradičně v září. Ještě před tím, možná společně s iPadem Air 3, se očekává představení nové generace hodinek Apple Watch a také 4″ iPhonu 6c (více informací). 

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku