TOPlist

Xiaomi představí 22. září model střední třídy Mi 4c

Chystaný smartphone Xiaomi Mi 4c se výrobci příliš nepodařilo udržet pod pokličkou a tak již známe většinu jeho parametrů i finální podobu. Nejedná se však o nijak žhavou novinku, nýbrž spíše evoluci modelu Mi 4i. Hlavní rozdíl tkví v lepším procesoru, kterým se stane šestijádrový Snapdragon 808. Stran toho se opět dočkáme pětipalcového Full HD displeje, 13Mpx fotoaparátu, podpory LTE a baterie s obstojnou kapacitou 3 120 mAh.


Po stránce designu by se novinka neměla lišit od staršího Mi 4i

Oproti modelu Mi 4i zde bude přítomno novější MIUI 7 postavené na Androidu 5.1 Lollipop. K dispozici bude 16GB varianta se 2GB RAM a verze se 32 GB prostoru a operační pamětí s kapacitou 3 GB RAM. Chybět by nejspíše opět nemělo ani 64GB provedení, nemůžeme to však zatím potvrdit. Slotu pro paměťové karty se bohužel nedočkáme ani tentokrát.


Pozvánka na konferenci, kde bude model Mi4c odhalen

Výrobce nyní konečně odtajnil datum představení, které činí 22. září. Zde se dočkáme upřesnění výše uvedených parametrů a také informací o dostupnosti, přičemž nelze vyloučit, že se Xiaomi Mi 4c oficiálně podívá pouze do Číny.

Autor článku Martin Pavlović
Martin Pavlović
O technologie se zajímám odjakživa. Kromě nich mě baví také urbanismus a městská mobilita, hudba a společenská témata. Nejraději trávím čas v sedle kola, na kulturních akcích, s analogem v ruce nebo doma u knih, filmů i videoher.

Kapitoly článku