TOPlist

Vodafone Smart Ultra 6: Osm jader, Full HD displej, 3000mAh baterie a sympatická cena

Vodafone pravidelně přináší na český trh telefony, které mají velmi zajímavý poměr ceny a výkonu, spolu s podporou veškerých českých pásem LTE. U anglického Vodafonu nyní přichází do prodeje telefon s označením Smart Ultra 6, který rozhodně nevybočuje z daného trendu a nabízí skvělou výbavu za velmi příznivou cenu.

  

Smartphone nabídne spolu s 5,5“ Full HD displejem i osmijádrový procesor Snapdragon 615, který doplní 2 GB paměti RAM. Vnitřní úložiště má kapacitu 16 GB a je možné jej rozšířit s pomocí microSD karty. Rozlišení zadního fotoaparátu činí 13 megapixelů, selfie snímky budou v rozlišení 5 megapixelů. Celý telefon bude při životě udržovat baterie s kapacitou 3000 mAh, která by mohla zaručit poměrně solidní výdrž. Operačním systémem telefonu je Android 5.0 Lollipop.

 

Anglický Vodafone si za tuto výbavu říká o 125 liber, tedy zhruba 4800 Kč. Podle našich informací by se tento zajímavý telefon mohl brzy objevit i na českém trhu. Doufejme tedy, že jeho příznivý poměr ceny a výkonu zůstane zachován.

Autor článku David Preiss
David Preiss

Kapitoly článku