TOPlist

Víme, kolik bude stát OnePlus Two: Bude dražší než One

Čínská společnost OnePlus letos představí dva nové telefony, z nichž jeden bude nástupce loňského zabijáka vlajkových lodí, modelu OnePlus One. Jeho příchod je naplánován až na třetí čtvrtletí letošního roku, již nyní si však můžeme udělat obrázek o jeho ceně. Zakladatel a generální ředitel OnePlus Liu Zuohu se zeptal fanoušků na sociální síti Weibo na otázku: „Pokud OnePlus Two přijde se Snapdragonem 810, jaká si myslíte, že bude jeho cena?“

  
OnePlus One se letos dočká hned dvou nástupců

Fanoušci postupně navrhovali různé částky, po několika hodinách však sám Zuohu uvedl, že jako rozumná cena se jeví 2 499 juanů, což je v přepočtu asi 9 800 Kč bez DPH. Pro srovnání loňský model se aktuálně prodává za 8 088 korun i s daní. Kromě procesoru má být novinka vylepšena v oblasti RAM, dostat má rovnou 4 GB. Očekáván je i kovový rámeček, čtečka otisků prstů a vyměnitelné kryty StyleSwap.  

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku