TOPlist

Samsung Galaxy S7 má být představen už v lednu, do prodeje zamíří o měsíc později

První informace o chystané vlajkové lodi společnosti Samsung spustily celou vlnu spekulací. Podle nich dorazí model Galaxy S7 ve dvou verzích, které se budou lišit provedením displeje a pravděpodobně také použitým čipsetem. Nyní se vynořily první informace o plánovaném termínu představení. Podle nich by měl Samsung svůj smartphone Galaxy S7 oficiálně představit již v lednu roku 2016. Do prodeje by měl poté telefon zamířit v únoru.

 
Nástupce Galaxy S6 (edge) dorazí dříve než se předpokládalo

Poslední dva vlajkové modely Galaxy S5 a Galaxy S6 (edge) byly představeny při příležitosti konání veletrhu MWC ve španělské Barceloně, který se koná až v dubnu. Co vedlo Samsung ke zkrácení cyklu, zatím není jasné. Možná se chce snažit získat výhodnější postavení v konkurenčním boji. Dá se totiž předpokládat, že většina hlavních konkurentů představí své vlajkové modely právě na MWC.

Autor článku Zdeněk Beran
Zdeněk Beran
Redaktor serveru SMARTmania.cz a dalších technologických webů, fanoušek počítačového hardwaru, mobilních zařízení všeho druhu a jiné elektroniky, milovník akčních počítačových her a PUBG.

Kapitoly článku