TOPlist

Prohlédněte si zadní kryt iPadu Mini 4 na uniklém videu

Když Apple představil nový iPad Mini 3, řada fanoušků to nesla velice těžko. Veškeré inovace se totiž smrskly pouze na implementaci čtečky otisků Touch ID a novou barevnou variantu. Majitelé předchozí generace tabletu tudíž nedostali důvod měnit za novější verzi, případně s nepříliš velkým nadšením přešli na větši iPad Air 2. Těžko soudit, co Apple vedlo k tomuto kroku, ale nejspíše chtěl zabránit produktovému kanibalismu a tím pádem podpořit prodeje nového modelu.

 

Výrazněji inovovaná revize iPadu Mini má údajně dorazit na podzim letošního roku, společně s novými iPhony. Již delší dobu se proto spekuluje nad výbavou a vzhledem nového tabletu. Částečné rozřešení přináší aktuální video zachycující zadní kryt varianty s modulem pro SIM kartu. Z něho je na první pohled patrné, že nadcházející novinka bude po konstrukční stránce vycházet z modelu iPad Air 2. Očekávat tak můžeme opět tenčí tělo a absenci přepínače tichého režimu.

V zákulisí se stále častěji hovoří o integraci displeje s technologií Force Touch a podpoře Apple Pay. Na závěr je však vhodné dodat, že se jedná o neoficiální informace, které staví na spekulacích a domněnkách anonymních zdrojů.

Autor článku Richard Streit
Richard Streit
Redaktor serveru SMARTmania.cz, fanoušek mobilní a výpočetní techniky. Vyznává a aktivně provozuje adrenalinové sporty. Mezi další zájmy patří hudba, příroda a moderní vědy. Jeho velkou vášní je Apple a partnerský web CeskyMac.cz.

Kapitoly článku